Mandi Bunga


 Sebagai seorang janda Ain tidak serik dengan lelaki walaupun sudah dua kali menjanda.Suami pertama, Rashid, meninggal dunia manakala suami kedua, Rahim bercerai hidup.

Janda anak lima ini baru berusia 35 tahun.Sebagai perempuan yang masih kuat nafsunya Ain sering berganti pakwe. Dahulu pakwenya bernama Azmi seorang suami orang. Enam bulan mereka berkawan tetapi oleh kerana Azmi lebih banyak membebankannya maka Azmi ditinggalkannya.Setiap kali keluar, Ain yang belanja makan. Malah duit minyak kereta Azmi pun Ain yang tanggung. Tambahan pula Azmi adalah seorang kaki perempuan.

Dia berkenan pada Azmi dan sudah perkenalkan Azmi kepada emaknya. Rupa-rupanya Azmi ada menyimpan perempuan Indonesia apabila Ain enggan keluar malam. Putus dengan Azmi, Ain berkawan dengan Rahman yang merupakan suami orang juga.

Ain lebih senang berkawan dengan Rahman kerana keluarga Rahman berada di kampungnya di Johor.Rahman tidak begitu kukuh pendapatannya jadi Ain pun tidak bergantung harap pada Rahman.

Rahman sudah lama dikenalinya ketika selalu berkunjung ke karaoke kolam di Sentul. Oleh kerana ketika itu Ain berkawan dengan Azmi, maka Rahman yang sering sendirian pergi ke karaoke itu tidak mengacau Ain yang sudah berpunya.

Pada suatu malam Ain datang denga lelaki lain. Rahman bersama Yazid dan Jee terkejut melihat bukan Azmi yang membawa Ain ke karaoke itu.

"Mana Azmi?" tanya Rahman.

"Dah lama putus. Dah tiga bulan," jawab Ain yang berkulit cerah.

Rahman yang segan meminta nombor handphone Ain menyuruh Jee girlfriend Yazid minta nombor handphone Ain. Sejak itu mereka berhubung sama ada call atau sms.

Minggu berikutnya, Rahman ajak Ain keluar ke Tanjung Malim bersama Yazid dan Jee. Mereka pergi karaoke di Tanjung Malim. Tapi sayangnya malam itu open karaoke yang sering mereka pergi di Tanjung Malim itu tutup.

Jadi mereka berempat lepak di karaoke kolam. Minggu kedua, Rahman ajak Ain main badminton. Ain tidak main badminton sekadar menemani Rahman main badminton dengan Sam dan Shukri.

Jam 11 selesai main badminton, Rahman ajak Ain singgah di bilik sewaannya di Selayang Baru.Rahman pergi mandi sementara Ain mengemas barang-barang yang bersepah di bilik Rahman. Selesai Rahman mandi, Ain pi nilik air untuk ambil air sembahyang.

Ain menunaikan solat isyak di bilik Rahman. Habis solat, Rahman terus memeluk Ain. Ain yang terkejut dengan terkaman Rahman terus menyerah tubuhnya kepada Rahman. Seminggu berkenalan, Rahman berjaya main dengan Ain.

Ain marahi Rahman kerana sudah enam bulan dia berkawan dengan Azmi, Azmi tak pernah dapat menikmati tubuhnya. Tetapi entah kenapa semudah itu dia menyerahkan tubuhnya kepada Rahman. Entah ilmu apa yang digunakan Rahman. Ain tengok ibu jari kaki Rahman yang besar ternyata batang Rahman memang besar sehingga senak farajnya.

Hampir dua bulan sudah mereka berkawan. Seringkali mereka berzina. Sama ada di bilik Rahman atau di rumahnya di Pekan Batu. Dia beritahu anak-anaknya bahawa dia sudah menikah dengan Pak Cik Rahman.

Pada suatu hari Rahman mengajak Ain pergi ke pejabat bomoh di Pandan Indah. Bomoh itu, Yusof adalah kawan baik Rahman.Ain yang mendengar kehebatan Yusof mahu mencuba mandi bunga supaya lebih ramai lagi lelaki terpikat kepadanya.

Rahman sudah larang kerana nanti lebih ramai lelaki gilakannya. Ain tidak mendengar nasihat Rahman sebaliknya pada malam jumaat itu mereka pergi ke pejabat Yusof yang terletak di tingkat tiga bangunan tersebut.

Yusof sudah pesan sebelum mandi bunga tubuh Ain akan diurut. Yusof suruh Rahman duduk menonton tv di ruang tamu. Yusof mengurut tubuh Ain di biliknya.Lampu bilik itu dipadamkan. Maka Yusof mengurut tubuh Ain dalam gelap.

Hampir sejam Yusof mengurut Ain. Yusof pun tak tahu apa yang berlaku dalam bilik itu. Cukup satu jam, Yusof pun mandi bunga Ain di bilik air. Wajah Ain sudah berseri dengan mandi bunga dengan tujuh jenis bunga.

Ain teringat apa yang dilakukan oleh Yusof pada malam itu. Rupanya Yusof ambil kesempatan meramas-ramas buah dadanya ketika mengurut. Malah Yusof menghisap teteknya. Bila Ain marah, Yusof kata nak muka berseri tak. Ain tiada pilihan terpaksa mengikut arahan Yusof walaupun hatinya tidak rela dibuat begitu.

Ketika mengurut faraj Ain, Yusof ambil peluang mencium dan menjilat faraj Ain. Lama kelamaan Ain naik syok dan Yusof pun memasukkan kotenya ke dalam lubang faraj Ain. Ain kepuasan dengan permainan Yusof itu. Tapi dia tak berani ceritakan perlakuan Yusof kepada Rahman.

Malam itu Rahman dan Ain tidur di pejabat Yusof. Mereka puas main. Apatah lagi Ain menggerusi Rahman sepuas-puasnya. Rahman terkejut bila Ain duduk di atas, dia pusing ke belakang. Rupanya Ain mahu menggerudi. Gerudi maut Ain yang menyebabkan Rahman tidak dapat melupakan Ain. Belum pernah seumur hidup dia temui orang yang pandai menggerudi seperti Ain.

Ternyata mandi bunga itu mendatangkan hasil. Semakin ramai orang lelaki yang terpikat dengan Ain. Malah lelaki yang muda berusia 25 tahun pun minta nombor handphone Ain. Rahman yang sibuk dengan boss baru, Datuk Rusdi tidak ada masa untuk menemani Ain setiap malam ke karaoke kolam. Ketika itulah Ain terpikat dengan Salleh, seorang tentera berusia 25 tahun.Tubuhnya memang sasa.

Rahman marah bila Ain keluar dengan lelaki muda itu.

"Adik angkatlah abang," jelas Ain.

"Mula-mula adik angkat lepas ini kena angkat," marah Rahman.

Rahman memang sibuk miting dengan Datuk Rusdi tidak kira siang atau malam. Maka dia tiada masa keluar dengan Ain. Salleh pun ambil kesempatan sering menghantar kakak angkatnya ke mana sahaja dengan kereta Iswaranya.

Seperti diramalkan Rahman,akhirnya Ain menikah dengan Salleh. Cinta Ain sudah beralih kepada Salleh gara-gara mandi bunga.Oleh itu berhati-hatilah jika girl friend anda mahu mandi bunga, jangan diizinkan. Nanti anda akan ditinggalkan oleh girlfriend anda.