Anak Dara Kembar


 Pertama kali aku melihat kedua-dua mereka, nafsu aku melonjak. Batang konek menegang bila bersama Riza dan Syila. Dua beradik kembar yang cukup menggoda imanku.

Pada satu hari mereka berdua telah menziarahi rumahku serta akan bermalam juga. Bila aku sampai di rumah petang itu aku cukup merasa gembira bila mengetahui mereka akan bermalam di rumah. Aku mula memasang strategi dengan mengumumkan yang aku akan belanja makan. Aku pun mengambil pesanan makanan malam dari mereka. Satu Milo ais dan nasi goreng untuk Riza dan teh panas serta mee goreng bagi Syila.

Aku terus ke bilikku dan ambil spanish fly dari laci mejaku. Aku menyimpannya di kocekku dan terus keluar menuju kedai yang dekat. Sampai saja aku terus memesan makanan kembar dua beradik tersebut. Apabila pesananku siap terus kuambil dan segera aku menaruh spanish fly ke dalam minuman kedua-duanya. Aku terus pulang dengan senang hati kerana aku bakal menikmati dua batang tubuh kembar yang cukup seksi dan menggiurkan.

Sampai di rumah pukul 8.30 malam aku terus memberi kedua-dua beradik itu makanan mereka. Aku segera masuk bilik untuk mandi sementara menunggu kedua mereka menghabiskan makanan mereka. Selesai mandi aku keluar dan mendapati kedua–dua mereka sudah habis makan. Hati aku berdebar menunggu reaksi spanish fly yang akan meresap ke dalam darah mereka serta menggelegakkan nafsu syahwat mereka.

Aku yang baru mandi terasa segar lalu menyuruh Riza mandi dulu sementara aku berbual dengan Syila. Riza lalu bangun menuju bilik untuk mandi sedangkan bilik itu ada bilik mandinya sekali. Aku terus berbual sambil melihat yang Syila sedang mengalami perubahan pada dirinya.

Aku terus merapati Syila. Kedengaran nafasnya kuat. Aku tanya kenapa. Dia mendiamkan diri. Aku rapatkan badanku sambil menaruh tangan di pehanya. Bibirku terus mencium bibirnya dan terasa hangat pehanya. Aku terus menghulurkan lidah ke dalam mulut sambil tangan meraba menuju ke pantatnya. Syila mula memberi reaksi sambil mengulum lidahku dan terus meraba ke arah batang konekku.

Aku yang hanya memakai tuala mandi terus telanjang bila dia menyentap tuala itu. Dia bertambah berani terus menjilat leher, mencium tetekku sambil menurun arah batangku. Jarinya yang lembut meramas batangku. Membesar sepenuhnya batang konekku berukuran 7.5 inci panjang mengembang kepala takuknya. Dia lalu menghadap mukanya ke batangku lalu terus menghisap dengan penuh selera.

Aku tahu yang Syila masih anak dara tapi efek spanish fly telah merangsang hingga secara spontan tahu apa yang perlu dibuat. Batang konek terus dijilat dan dihisap semau-maunya. Aku tersandar menahan lazat sambil melihat konekku dihisap dengan penuh nikmat.

Setelah sepuluh minit aku lalu suruh Syila bangun dan aku mula buka bajunya. Dia tidak memakai coli maka terserlah tetek yang cukup menegang. Puting merah serta tegang aku hisap dan tanganku melondehkan skirt serta underwearnya. Apabila telanjang aku tarik dia ke bilik dan baringkannya.

Aku terus buka pehanya dan merapatkan mulut ke arah pukinya, dua jariku menyelak bibir puki dan lidah kujulurkan ke kelentitnya.

“Aaaaargh… annngh…” bunyi kelazatan yang keluar dari mulutnya. Sambil tangan menekan kepalaku ke puki dia terus mengeluarkan erangan yang kuat.

Lidahku menjilat biji kelentit dan menyelusuri bibir puki dan ke bawah ke lubang juburnya, begitu seterusnya atas ke bawah aku jilat dan terasa air pukinya basah

meleleh. Setelah hampir dua puluh minit Syila aku rasakan mengalami orgasme yang pertama lalu aku hisap bibir pukinya dan sedut air lelehan pukinya. Aku bangun dan merenung wajah dara itu dan buka peha sambil merapatkan batang konek ke pukinya.

Dia cukup bersedia dan aku terus tekan kepala butuh ke bibir puki, ketat dan aku terus menujah batang konekku sampai ke pangkal sebab dah tak tahan dan Syila meraung kesakitan. Aku merasakan selaput daranya koyak bila batangku merempuh terus ke puki, aku mula menghenjut dan menekan kedua peha dengan luas. Batangku terus keluar masuk dengan lebih dalam bila peha terbuka luas.

Hentakan demi hentakan ke dalam puki Syila cukup lazat bagi aku dan Syila. Darah meleleh di tepi tapi aku terus henjutan dengan laju kerana air nak keluar kerana puki yang ketat mengemut dengan penuh kenikmatan. Beberapa minit aku terus mengerang dan Syila pun mula menggoncang badan tanda orgasme bermula.

Aku menghenjut keluar masuk dengan lebih laju dan terus menyemburkan air mani ke dalam pukinya, pukinya mengemut-ngemut batang konekku seolah-olah memerah air mani keluar lebih banyak. Kemuncak aku pun mula menurun, sambil mula perasan ada sepasang mata sedang merenung ke arah kami.

Riza yang baru keluar dari bilik mandi kelihatan menggeletar menahan nafsu setelah melihat aksi seks aku dan adiknya. Efek spanish fly terus meruntuhkan imannya. Aku terus hulurkan tanganku kepada Riza. Aku terus merentap tuala mandi yang menutupi tubuh yang dara itu. Aku rentap kepalanya ke arah batang konekku dan menyumbat terus batang konek ke mulutnya.

Dengan rela dia mengulum dan menyedut, menghisap konekku yang berlumuran dengan mani, darah dan air puki Syila. Batangku yang mula lembik terasa tegang dengan jilatan yang diberi oleh Riza. Tangan aku mula mencari bibir puki Riza sambil mengarahkan Syila menjilat puki Riza.

Kenikmatan yang dirasa membuat aku lupa yang mana satu kakak atau adik. Batangku yang keras mula mencari lubang puki Riza. Aku suruh dia tungging bontot dan Syila terus jilat jubur dan puki Riza. Riza yang dijilat oleh adiknya mengerang kelazatan sambil tangan meramas batang konek aku serta menghisapnya macam aiskrim.

Aku mula tolak kepala Riza dan mendatanginya dari belakang. Aku halakan konekku ke pukinya tapi Syila memegang batangku dan menghalakan kepala butuhku ke lubang jubur Riza. Lubang yang dijilat Syila cukup basah lalu dengan rakus aku junamkan batangku ke dalam jubur, Riza menjerit kesakitan tapi aku menghenyak terus keluar masuk lubang juburnya.

Darah serta lendir mula nampak setiap kali aku sorong dan tarik batang konekku. Ketat sungguh juburnya, sambil henjut aku meraba puki dan menggentel biji kelentitnya, jari menjolok masuk pukinya. Riza merengek kelazatan.

“Aeeaaaaaaaargh, nghh, mmmmmmmm…” itu saja yang keluar dari mulut Riza.

Tiba-tiba Riza merengek sambil mengerang dan terus bergoncang seluruh badan. Aku mencabut konekku dan terus menghenyak ke lubang pukinya. Orgasmenya

bersambung dengan kesakitan pecah dara.

“Uuuuuuuuuunnn arrraaaaargj mmmmmmm lagi, lagi bang,” Riza terus memberi rangsangan agar melanyak puki dengan kuat lagi.

Nafsu aku memuncak dengan layanan begini. Aku yang menghenjut dari meramas tetek Riza dan mula menghenjut sekuat kuatnya. Suara mengerang sedap dan sakit bercampur. Sambil itu Syila mula buka kangkangnya dan Riza terus menjilat dan menghisap puki Syila.

Aksi itu menyemarakkan semangat aku, puki Riza aku hayun dengan kuat sekali. Bergegar katil. Syila mula menggigil orgasme sementara Riza mula menghentak punggung ke arah batang konekku kerana orgasmenya mula sampai. Aku mula rasa air mani hendak keluar lalu menggigit bahu dengan penuh rasa geram dan terus menyemburkan air mani ke dalam pukinya.